25 juli 2016

Een lang-gekoesterde wens van het CDA en vele sportverenigingen in Den Haag gaat in vervulling: de gemeente gaat het mogelijk maken dat vrijwilligers van sportverenigingen gratis kunnen parkeren. De intentie was er al maar de uitwerking staat nu in de nieuwe beleidsregels rondom parkeervergunningen die de gemeente vrijdag presenteerde. Lees meer »

Weer een CDA-wens in vervulling: Gratis voor ! -

Bericht via Twitter Web Client op 25 juli om 08:29

22 juli 2016

Het CDA Den Haag wil van de gemeente weten wat de tien gevaarlijkste kruispunten in onze stad zijn. Aanleiding is een onlangs gepresenteerd onderzoek van RTL Nieuws. Lees meer »

21 juli 2016

CDA-wethouder Karsten Klein wil 'kwetsbare' ouderen die zelfstandig wonen beter in het vizier krijgen. Dat betekent extra scholing voor vrijwilligers die huisbezoeken afleggen, zodat ze aan de hand van een vragenlijst ontdekken wat de wensen en behoeften zijn van de 75-plussers. Lees meer »

20 juli 2016

De gemeente gaat een prijsvraag uitschrijven voor ondernemers die een goed plan hebben voor een Park & Bike-voorziening. Hier stapt de reiziger niet zoals bij een Park & Ride (P+R) over op het openbaar vervoer, maar pakt hij de fiets. Lees meer »

Eindelijk! De door het CDA & D66 gewenste parkeer-en-fiets-voorziening gaat er nu echt komen! -

Bericht via Twitter Web Client op 20 juli om 09:08

19 juli 2016

Het CDA Den Haag trekt bij het stadsbestuur aan de bel over de gevaarlijke manier waarop de gaten langs de tramrails op de Goudenregenstraat in Segbroek zijn opgevuld. ‘’Gewoon met wat losse bakstenen, dat kan toch niet?!’’, zegt CDA-voorvrouw Daniëlle Koster. Lees meer »

. vraagt naar gevaarlijke verkeerssituatie opvulling tramrails >

Bericht via Twitter Web Client op 19 juli om 08:09

15 juli 2016

In Loosduinen is sinds gisteren het Mien van Breepad, vernoemd naar de wereldkampioene wielrennen van 1938. Michel Rogier van het CDA Den Haag begon twee jaar geleden een actie waarin buurtbewoners namen voor naamloze fietspaden mochten bedenken. Mien van Bree was favoriet. Lees meer »

Sinds gisteren in Loosduinen- het Mien van Breepad! Vernoemd naar Loosduinse wereldkampioene…

Bericht via Instagram op 15 juli om 12:06
Laat uw mening horen mail ons via cda@denhaag.nl

Meer items