24 oktober 2016

Michel Rogier van het CDA Den Haag is zeer verheugd over het voornemen van het college om de toekomstige parkeergarages onder het Deltaplein op Kijkduin ondergronds te ontsluiten. Dit maakte het college bekend in de begroting, waarover de commissie Ruimte vorige week vergaderde. Lees meer »

21 oktober 2016

Het CDA stelt vragen aan het college over de internetverbinding in Den Haag. De internetsnelheid in Nederland stijgt niet meer terwijl de internetsnelheid van omliggende Europese landen nog wel snel groeit. Het CDA is benieuwd naar de gevolgen hiervan voor Den Haag. Lees meer »

20 oktober 2016

Het CDA vraagt aandacht voor de kwetsbaarheid van vrouwelijke Poolse arbeidsmigranten in Den Haag. Aanleiding is een studie van FairWork waaruit blijkt dat Poolse vrouwen die tijdelijk werken in Nederland op de werkvloer vaak seksueel ge├»ntimideerd worden. Lees meer »

Vragen over internetsnelheid Den Haag

Bericht via Kirra CMS op 20 oktober om 11:33

CDA-er vraagt onderzoek naar seksuele intimidatie vrouwelijke Poolse arbeidsmigranten in >

Bericht via Twitter Web Client op 20 oktober om 08:49

19 oktober 2016

Het college gaat in gesprek met de HTM over de manier waarop tramrails in onze stad tijdelijk worden opgevuld met losliggende bakstenen. Ook zal het college bezien of bij de herziening van de huidige overeenkomst en vergunning met de HTM hierover nadere afspraken kunnen worden vastgelegd. Dit antwoordt het college op schriftelijke vragen van het CDA. Lees meer »

Mooi! College belooft om in gesprek te gaan met over opvulling tramrails bakstenen.

Bericht via Twitter Web Client op 19 oktober om 12:03

14 oktober 2016

In plaats van de verplichte social return, het beleid dat de gemeente voert dat ondernemers verplicht om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen, stelt het CDA voor om ondernemers te belonen wanneer zij dit uit zichzelf doen. Wethouder Baldewsingh reageerde vanochtend, tijdens de bespreking over de begroting Werk, positief op dit idee. Lees meer »

13 oktober 2016

Het CDA Den Haag vraagt de gemeente om migrantenkerken te helpen bij het vinden van ruimten om hun diensten te houden en hun maatschappelijke werk te verrichten. Lees meer »

I.p.v. verplichte stelt voor. Wethouder belooft te onderzoeken

Bericht via Twitter Web Client op 13 oktober om 11:41

CDA vraagt ruimte voor . Grote maatschappelijke waarde mag niet verloren gaan.

Bericht via Twitter for iPad op 13 oktober om 08:15

Vergadering Commissie Ruimte

13 okt Stadhuis 19:30 - 23:00 Lees meer »

Ramnath bij Nationaal Integratiediner

13 okt Buurthuis de Mussen 18:00 - 21:00 Lees meer »

Vergadering Commissie Samenleving

13 okt Stadhuis 09:00 - 17:00 Lees meer »

Meer items