21 oktober 2014

Het CDA in de Haagse gemeenteraad stelt vragen aan het college naar aanleiding van de ongeregeldheden veroorzaakt door bewoners en sympathisanten van De Vloek na het raadsdebat van afgelopen donderdag. Lees meer »

as maandag CDA-ledenbijeenkomst over het cultuur- en onderwijsgebouw ah Spuiplein › aanmelden: cda.nl.

Bericht via Twitter for Websites op 21 oktober om 13:38

20 oktober 2014

Op 29 en 30 oktober worden de plannen omtrent het nieuwe Cultuur- en Onderwijsgebouw aan het Spuiplein besproken in de gemeenteraad. Voorafgaand aan deze vergaderingen vindt op 27 oktober een ledenbijeenkomst over het Spuikwartier plaats. Tijdens deze bijeenkomst wordt u als CDA-lid geïnformeerd over de nieuwe plannen en kunt met onze CDA-raadsleden in discussie gaan over het onderwerp. De... Lees meer »

De Week van met Raadsvergadering en start Haagse POP-week › CDA Den Haag

Bericht via Twitter for Websites op 20 oktober om 12:18

19 oktober 2014

Deze week onder andere aan de slag voor Scheveningse haven, ons duingebied, onderwijs, Haagse Markt en onze Haagse POP-cultuur! Lees meer »

Divali-lezing

19 okt Hindoeschool 14:00 - 18:00 Lees meer »

18 oktober 2014

Nationale Divaliviering

18 okt Stadhuis, Den Haag Lees meer »

17 oktober 2014

Vanaf 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor de zorg voor kinderen en jeugdigen (de Jeugdwet). Hiervoor maakte de gemeente nieuwe plannen waarover gisterenavond in de gemeenteraad werd gesproken. Lees meer »

''Zorg dichtbij het kind en waarbij het kind centraal staat'', over in

Bericht via Twitter for Websites op 17 oktober om 01:13

16 oktober 2014

Bij de bespreking van het burgerinitiatief over de vervuiling in het Westduinpark diende het CDA samen met de Haagse Stadspartij een voorstel in om bij het Rijk en de EU middelen te vragen om de stukken verontreinigd gebied in het park schoon te maken. In het verleden is afval gestort in delen van het Westduinpark wat heeft geleid tot vervuiling van de bodem in een deel van het park. Lees meer »

In een twee-minutendebat in de Haagse gemeenteraad werd vanavond gediscussieerd over het verplaatsen van vrijplaats de Vloek uit de kom van Scheveningen Haven. Wat het CDA betreft maakt de Vloek ruimte voor ontwikkelingen in de haven: op de plek komt een zeilcentrum, de uitbouw van de Scheveningse rederij Van der Zwan en een Scheveningse botenbouwer. Op het complex ontstaan ruim veertig... Lees meer »

CDA wil middelen vanuit Rijk en EU voor schone bodem Westduinpark › CDA Den Haag

Bericht via Twitter Web Client op 16 oktober om 22:32

Raadsvergadering

16 okt Raadzaal, stadhuis 19:30 Lees meer »

Meer items