29 augustus 2016

In memoriam: Ria Vedder

Op 23 augustus overleed Ria Vedder-Wubben. Ze werd slechts 65 jaar. Ria was voordat ze in 2003 tot de Eerste Kamerfractie toetrad zeer actief en betrokken bij de Haagse lokale politieke afdeling. Daar was ze bestuurslid voor de CDA Vrouwen, van 1995 tot 2003. Vanaf 2000 bekleedde ze de functie van penningmeester. Ze was regelmatig aanwezig bij partijbijeenkomsten en actief bij... Lees meer »

28 augustus 2016

De vakantie zit er op! Direct aan de bak voor Kijkduin, Parkeren en ijsjes uitdelen tegen de hitte bij Woonzorgcentrum Rivierenbuurt. Je leest het allemaal in de nieuwe Week van Michel Lees meer »

26 augustus 2016

Opinieartikel CDA-woordvoerder sport Cees Pluimgraaff Wethouder Baldewsingh probeert van Den Haag sporthoofdstad te maken zo las ik vorige week in de krant. Fantastisch! Ik zie echter nog niet hoe wethouder Baldewsingh deze titel denkt te gaan behalen op de manier waarop hij nu bezig is. Zijn sportbeleid richt zich te veel op kwantiteit in plaats van kwaliteit. De wethouder organiseert... Lees meer »

25 augustus 2016

De Pokémon-gekte begint meer en meer bewoners en ondernemers in Kijkduin de keel uit te hangen. Het CDA Den Haag wil dat de Pikachupaal weer zo snel mogelijk verdwijnt. Lees meer »

Mooi dat college wens overneemt: kust buiten 12-mijlszone! >

Bericht via Twitter Web Client op 25 augustus om 08:54

Luister nu naar op over uit de hand gelopen op familiebadplaats

Bericht via Twitter for iPhone op 25 augustus om 07:47

24 augustus 2016

Ook dit jaar brengt de lokale CDA-fractie Haagse ouderen verkoeling. Op deze warme woensdagmiddag bezocht CDA-woordvoerder zorg Michel Rogier samen met fractievoorzitter Daniëlle Koster en een aantal vrijwilligers van het CDA Woonzorgcentrum Rivierenbuurt in het centrum van onze stad om de ouderen daar met een ijsje te verblijden. Lees meer »

Juist! : 'zaag die Pokemonpaal Kijkduin om!' >

Bericht via Twitter for iPhone op 24 augustus om 14:56

Vandaag worden Olympische medaillewinnaars in gehuldigd door koning. Trots op sporters

Bericht via Twitter for iPhone op 24 augustus om 07:47

Meer items