Print pagina

#clubscheids

Verkiezing clubscheidsrechter van het jaar


Voor de vierde keer op rij organiseert het CDA de verkiezing van de favoriete clubscheids van Den Haag. Dit jaar komen niet alleen scheidsrechters in aanmerking, maar ook de mensen van de wedstrijdtafel, assistent-scheidsrechters en de wedstrijdleiding! Ook deze vrijwilligers zijn immers onmisbaar om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Met de verkiezing wil de lokale CDA-fractie haar waardering tonen voor de enorme inzet van de vele Haagse sport-vrijwilligers. Clubscheidsrechters van de vele diverse sportclubs in Den Haag kunnen tot en met 17 april genomineerd worden en de prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 20 mei bij Caesar sport op de Mauritskade.

Wie is jouw favoriete clubscheidsrechter? Nomineer hem of haar!
Heb jij op jouw vereniging iemand die de titel favoriete clubscheids verdiend? Nomineer hem of haar! Clubscheidsrechters en vrijwilligers van Haagse sportverenigingen kunnen vanaf vandaag tot en met 17 april door iedereen genomineerd worden via www.haagseclubscheidsrechter.nl. Alle sporten doen mee!

Prijsuitreiking op bij Caesar sport
Uit de verkiezing van de favoriete Haagse clubscheidsrechter komen twee winnaars! Een winnaar wordt gekozen door een onafhankelijke jury (bestaande uit Karin Blankenstein, Ton Beije, Lex Schoenmaker, Bart Volkerijk, Kees Wenneker en Hanke Bruins Slot) en de andere winnaar wordt gekozen doorstemmen die zijn uitgebracht door de bezoekers van de website. Op zaterdag 20 mei wordt bij Caesar sport op de Mauritskade bekend gemaakt wie de felbegeerde titel van favoriete clubscheidsrechter van Den Haag toegekend krijgt. De prijsuitreiking wordt verricht door Cees Pluimgraaff (CDA-woordvoerder Sport).

Een initiatief van CDA Den Haag 
Middels het organiseren van de verkiezing van de favoriete clubscheidsrechter van Den Haag wil het CDA waardering tonen voor de inzet van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen sportwedstrijd! Scheidsrechters en andere vrijwilligers rondom de wedstrijden krijgen helaas niet altijd de blijk van waardering die zij verdienen. Ze zijn vaak onderhevig aan kritiek van zowel spelers als publiek en verdienen hierdoor extra steun en positieve aandacht. Haagse sportverenigingen tonen door hun deelname aan de verkiezing dat de rol van vrijwilligers van onschatbare waarde is voor de Haagse sport en dat hun inzet wel degelijk wordt gewaardeerd! Afgelopen jaren was het aantal genomineerden vanuit verenigingen en het aantal uitgebrachte stemmen in de verkiezing van favoriete clubscheids enorm. 

#clubscheids