CDA Diner Dertigers Metropoolregio

18:00 - 23:00 Inntell Hotel Rotterdam Centre

15 apr

Beste CDA’er,

Op steeds meer plekken in het land zoeken CDA'ers tussen de 30 en 40 elkaar op voor ontmoetingen in een informele sfeer. Ook in de Metropoolregio Rotterdam - Den Haag (en omgeving!) start vanaf april een Dertigersgroep. Om deze start te markeren vindt op vrijdagavond 15 april een exclusief diner plaats. Place to be is het Inntel Hotel Rotterdam Centre, met een schitterend uitzicht op de Skyline van Rotterdam. Tijdens het diner kan je netwerken met bekende CDA’ers en mede-dertigers. Aan elk van de in totaal acht tafels zal een prominente gast aanschuiven. Sybrand Buma, Wim van de Camp, Sven de Langen en Adri Bom-Lemstra hebben hun medewerking al toegezegd. Maar er komen meer speciale gasten! Tussen de gerechten door worden rond het thema ‘De metropoolregio in Europees Perspectief’ enkele korte bijdragen gegeven. Na ieder gerecht vindt een change plaats, hierdoor kun je met veel verschillende mensen kennis maken. Er wordt een driegangen diner geserveerd, inclusief alle drankjes. Het diner heeft een besloten karakter.

Ben je CDA-lid en dertiger en lijkt het je leuk om op een informele manier generatiegenoten te ontmoeten, noteer 15 april en geef je op. Actuele informatie is te vinden op Facebook.

Aanmelden!
Ben jij van de partij? Meld je dan voor uiterlijk 2 april aan door € 48,50 over te maken op rekening NL83 RABO 0174313187 ten name van CDA-Ver. bureau Zuid-Holland onder vermelding van je naam en e-mailadres! Stuur ook een e-mail naar dertigers@zuidholland.cda.nl. Je reservering is pas definitief ná betaling. Vergeet niet in de e-mail eventuele dieetwensen op te nemen.

We ontmoeten je graag op 15 april!

CDA-Dertigers Metropoolregio i.o.
Relus Breeuwsma, Gijs Dupont, Matthijs Groot, Aart Dekkers en Wytske de Pater