NLdoet! Wij doen mee! Jij ook?

11 mrt

11 en 12 maart is het NLDoet. Net als voorgaande jaren zal het CDA Den Haag weer meedoen aan deze grootse vrijwilligersactie van Nederland. Fractieleden en vrijwilligers van het CDA zullen meedoen aan diverse vrijwilligersacties in onze stad.

CDA-fractievoorzitter Daniëlle Koster is zaterdag te vinden bij buurttuin ’t Gouden Klavertje in Segbroek waar zij met andere vrijwilligers onder andere een schuurtje verbouwt, een composthoop verplaatst en planten snoeit en plant. Michel Rogier zal helpen bij villa Ockenburgh. Verschillende vrijwilligers verhuizen daar de inboedel van Brasserie Ock naar zeecontainers en leggen een grasveld en terras aan. Desh Ramnath tot slot zal met vrijwilligers van stichting Dosti een woning in de Schilderswijk opknappen.

De lokale CDA-fractie is enorm trots op het hoge percentage Hagenaars dat vrijwilligerswerk doet. Daniëlle Koster: ‘’Wij hopen dat bewoners van Den Haag die nog geen vrijwilligerswerk doen op deze NL Doet-dagen op een plezierige manier kennis maken met vrijwilligerswerk. Het geeft voldoening om iets voor anderen te kunnen betekenen. Doe jij ook mee?’’

Kijk hier welke acties er zijn bij jou in de buurt

Daniëlle Koster vorig jaar bij NL Doet Daniëlle Koster vorig jaar bij NL Doet