Uitreiking Clubscheids van het Jaar

16:30 - 18:00 SVC ‘08, Van Brienenlaan 15, Wassenaar

14 mrt

Vandaag zal groots bekend gemaakt worden wie de beste Haagse clubscheidsrechter van het jaar geworden is. De uitreiking wordt verricht door CDA-woordvoerder Sport Cees Pluimgraaff en vindt plaats om 17.00 uur in de kantine van SVC’08. Iedereen is welkom. Kom jij ook?

Vanuit diverse sportclubs komen sportieve leden naar de uitreiking om hun scheidsrechter toe te juichen. Ook diverse bekenden uit de Haagse sportwereld zoals Karen Blankenstein van de John Blankenstein Foundation, Ton Beije, Lex Schoenmaker, Bart Volkerijk en diverse CDA-politici zullen bij de uitreiking aanwezig zijn.

Debat
Voor de uitreiking wordt er een debat georganiseerd over de rol van vrijwilligers in de Haagse sport en de waardering die zij krijgen. Onder andere ex-KNVB scheidsrechter Kees Wenneker en Lex Schoenmaker zullen deelnemen aan het debat, dat onder leiding staat van oud-honkbalinternational, Bart Volkerijk.

Verkiezing
Het CDA Den Haag organiseert de verkiezing van de ‘Beste Haagse Clubscheidsrechter’ voor de tweede keer. Met de verkiezing wil de partij haar waardering tonen voor de inzet van de vele Haagse sportvrijwilligers in het algemeen en de scheidsrechters in het bijzonder. Vorige week werd bekend welke tien genomineerde clubscheidsrechters door de jury zijn geselecteerd. Eén van hen zal de juryprijs toegekend krijgen en een ander wint op basis van de online stemmen, de publieksprijs.

#clubscheids