Print pagina

Cees Pluimgraaff

Cees Pluimgraaff is fractievertegenwoordiger van het CDA Den Haag en woordvoerder Sport, Economie (MKB), toerisme, Binckhorst, Laak en Scheveningen.

Twee jaar fractievertegenwoordiger

Zondag 27 maart 2016 is het eerste paasdag. Deze dag is ook de dag dat wij als CDA-fractie twee jaar aan de slag zijn voor onze stad. Fractievertegenwoordiger Cees Pluimgraaff blikt terug op een succesvol jaar.

Scheveninger Cees Pluimgraaff zette zich afgelopen jaar met succes onder andere in voor het behoud voor het stadstuintje van vrijwilligers van de Bewonersoverleg Noordelijk Scheveningen (BNS), gaf een stem aan de strandtentondernemers over de nieuwe strandnota en samen met de VVD ging hij voor een hellingbaan op de Dr. Lelykade. Ook wordt op basis van inbreng van Pluimgraaff bij het bestemmingsplan Duinoord de nieuwe gebouwen aangepast zodat ze passen in de historische uitstraling van de buurt. De krakers die niet meewerkten bij ontruiming van krakersbolwerk De Vloek in Scheveningen Haven moeten mede op aandringen van het CDA zelf betalen voor de kosten die de gemeente en politie maakten voor de ontruiming en de veroorzaakte schade. Naar initiatief van Pluimgraaff komt er een onderzoek om te kijken of er een aansluiting kan komen van de haven met de Haagse binnenwateren: vanaf het centraal station de zee op! De Scheveningse stoeptegel zal op de nieuwe Noordboulevard terug te vinden zijn en de Atlantikwall is vanaf dit jaar open voor publiek. Ook vroeg Pluimgraaff dit jaar, maar ook de jaren ervoor, geregeld aandacht voor de verkeersafwikkeling in Scheveningen Bad. Een expertgroep is ingesteld om het probleem nu eens constructief op te lossen.

Onlangs werd bekend dat Den Haag zich op verzoek van het CDA officieel kandidaat heeft gesteld voor de organisatie van de Special Olympics

Ook ging Pluimgraaff voor de verruiming van openingstijden van Haagse musea en het openstellen van typisch Haagse plekken zoals de  Koninklijke stallen, de Trêveszaal en de paleizen.

#Scheveningen #ondernemen #MKB #sport #toerisme

Een jaar fractievertegenwoordiger

Je bent alweer een jaar actief deze periode namens het CDA in de gemeenteraad. Noem drie successen van afgelopen jaar.

Ik merkte dat door onduidelijkheid over de beloofde opknapbeurt van de Noordboulevard ondernemers op deze kant van de Boulevard uit onzekerheid niet of nauwelijks meer investeren. Zo lag er een half-afgebroken terras van een failliete eettent die maar niet opgeruimd werd. Dankzij mijn vragen hierover aan de gemeente is de plek nu weer netjes. De wethouder wist mij ook te verzekeren dat voor het zomerseizoen de Noordboulevard er weer strak bij ligt.

Van bewoners van Scheveningen Dorp hoorde ik verontrustende verhalen dat lantaarnpalen verdwijnen en niet worden teruggeplaatst. Ik riep de wethouder op om hier iets aan te doen en op dit moment zijn er lantaarnpalen teruggeplaatst, metingen gedaan en andere maatregelen genomen om het lichtniveau in de straten weer op niveau te brengen.

Ik vond het een enorme eer om samen met de Haagse CDA-afdeling ook dit jaar weer een verkiezing voor de beste clubscheidsrechter te organiseren. Sportvrijwilligers verdienen het om in het zonnetje te worden gezet want zonder vrijwilligers geen sport.

Lees hieronder meer over mijn ideeën en bezoeken in en voor de stad

20 februari 2018

Mooie dag op om campagne filmpje op te nemen met . Althans, zij neemt op ;-)

op 20 februari om 08:45

19 februari 2018

In de Visserijbuurt zijn deze tekens aangetroffen op gevels van meerdere woningen. Heeft u iets gezien? Meld dit via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

op 19 februari om 08:42

17 februari 2018

campagne loopt op volle toeren. Op de juiste tijd op de juiste plaats! Landelijke viering Chinees Nieuwjaar in Haagse Chinatown, gevolgd door

op 17 februari om 15:43

Na Deetman het nu maar met hem geprobeerd?

op 17 februari om 19:21

Mooie sport in . Darts in de sfeer van Firmley Green voor gehandicapten

op 17 februari om 17:48

16 februari 2018

Staatssecretaris ontving vandaag de actieagenda ´Beter Aanbesteden´ om ´ers te helpen. Met de actieagenda pakken we met alle betrokkenen voor het eerst sámen de problematiek voor het MKB aan. Lees: .

op 16 februari om 11:49

Gestart op . 21/03 Kies Cees

op 16 februari om 10:50

14 februari 2018

Mevrouw Helmich als mantelzorger vandaag in de bloemetjes gezet. in actie ;-)

op 14 februari om 15:37

12 februari 2018

CDA-fractie bezoekt Scheveningen

12 feb Lindobeach, Lindoduin 36-38 19:30 - 21:00 Lees meer »

11 februari 2018

Bekijk hier het verslag van de actie tegen misstanden in de Doubletstraat. : “Wat hier gebeurt is een schande. We moeten er in ieder geval voor zorgen dat deze vrouwen op een veilige manier kunnen werken.”

op 11 februari om 19:16