Print pagina

AVG privacystatement

31 mei 2018

Conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heeft het CDA Den Haag de informatieplicht om aan te geven welke persoonsgegevens via deze website worden verzameld.

In dit privacy statement staat alles over de persoonsgegevens die worden verwerkt via deze website en onze nieuwsbrief.

Het CDA Den Haag registreert gegevens over het gebruik van deze website. Het gaat daarbij onder andere om bezoekersaantallen, bezochte pagina's en eigenschappen van de gebruikte webbrowsers. Met deze gegevens kan het CDA Den Haag de website verbeteren en aanpassen op de wensen van de gebruiker.

Contactformulier

Via het contactformulier kunt u uw vraag stellen of opmerking plaatsen. Hier vult u uw naam, nummer en mail in. Hiermee geeft u toestemming om de verstrekte gegevens op te slaan. Deze gegevens worden via het systeem naar ons gemaild. De mail blijft bewaard in onze mail voor onbepaalde tijd. Is de mail niet voor ons bedoeld? Dan sturen wij hem naar de juiste CDA afdeling.
Deze mailbox is beveiligd met een wachtwoord.

Inschrijving voor nieuwsbrief

Het CDA Den Haag biedt u de mogelijkheid om u in te schrijven voor de nieuwsbrief. Hiermee geeft u toestemming om de verstrekte gegevens (naam en mail) op te slaan. Op die manier kan het CDA Den Haag u op de hoogte houden van activiteiten, nieuws en/of ontwikkelingen. Het CDA Den Haag biedt te allen tijde de mogelijkheid om u af te melden.

Deze gegevens worden opgenomen in imailingtool.nl, tot u zich uitschrijft.
Deze pagina is beveiligd met een wachtwoord.

Gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Voor verdere uitleg en richtlijnen over de AVG en privacyverklaring verwijzen wij u door naar de site van CDA landelijk