Print pagina

Michel Rogier kanshebber op titel 'beste raadslid van Nederland'

8 maart 2018

Humor, handen uit de mouwen, vloggen en een ijzersterke debater. Michel Rogier is een CDA-volksvertegenwoordiger die zich dag en nacht inzet voor zijn stad Den Haag. De nummer 3 op onze kieslijst maakt kans om beste raadslid van Nederland te worden. Momenteel zit hij bij de laatste 50 kandidaten.

De jury maakt op 10 maart bekend welke (minimaal) tien raadsleden doorgaan naar de tweede stemronde. In de tweede ronde moeten deze semi-finalisten campagne zoveel mogelijk stemmen online verwerven om kans te maken op een finaleplaats. Stem 10 maart tot en met 18 maart 11:59 uur via deze site en deel je favoriete raadslid met anderen.

Ronde 3, de finale: de vier raadsleden met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Deze wordt uitgezonden door omroep WNL en vindt plaats in Paradiso, Amsterdam. Kaartjes van de finale kun je hier bestellen. Deze laatste vier finalisten hebben tot 20 maart om 22.15 uur de tijd om zoveel mogelijk extra online stemmen te verwerven. De winnaar wordt voor 50% bepaald door online stemmen en voor 50% door de vakjury. De winnaar, bekend gemaakt tijdens de finale, mag zichzelf het Beste Raadslid van Nederland noemen en ontvangt de unieke award.